Lunchvaart De Roode Leeuw

De vaartocht begint en eindigt bij de steiger tegenover MIJ | Museum IJsselstein. Vertrek om 10:30 uur. Tijdens deze prachtige tocht vaart u over de Hollandse IJssel richting Nieuwegein. In een bocht van de Hollandse IJssel vaart u onder een lage brug de Kromme IJssel en later de Enge IJssel op richting Lopikerkapel. U vaart door eeuwenoud natuurlandschap van een schoonheid die u zo dicht bij IJsselstein niet zou verwachten. Natuurlijk vertelt de schipper onderweg over de geschiedenis van IJsselstein en wat er te zien is. In Lopikerkapel meren we af bij De Roode Leeuw waar we van een heerlijke lunch genieten. Na de lunch varen we terug naar IJsselstein waar we rond 15:30 uur aankomen.

Tijdens het Jubileumjaar is deze Lunchvaart is om de 14 dagen op donderdag: de ene keer zal de ‘Standaard Vaart’ gevaren worden, de andere keer de ‘Plus Vaart’.

LET OP
Tijdens deze tocht moeten we onder een aantal bruggen door. Eén ervan is zo laag dat schipper én passagiers op de knieën op de bodem van de boot moeten liggen. Een leuk avontuur waarvoor u wel fit genoeg moet zijn.

Volwassene
18 jaar en ouder
€34

Inclusief lunch

Jeugd
2 TOT 18 JAAR
€34

Inclusief lunch

Baby
0 TOT 2 JAAR
Gratis

Exclusief lunch

De eerstvolgende Lunchvaarten De Roode Leeuw
Alle geplande Lunchvaarten De Roode Leeuw