Rondvaarten

                                              Varen langs de mooiste plekje van IJsselstein en omstreken!

Onze ervaren schippers, tevens vertellers staan vanaf eind april 2019 (onder voorbehoud) voor u klaar en heten u van harte welkom aan boord. Op onze geheel vernieuwde website kunt u lezen welke vaarten wij aanbieden, zoals een rondvaart door de vestinggracht, een vaartocht incl. lunch naar restaurant Rivers bij jachthaven Marnemoende en naar biljartcafé De Roode Leeuw in Lopikerkapel. Ook zijn er vertelvaarten voor kinderen tijdens de vakantieperioden. Op afspraak is een Besloten Vaart op maat te reserveren voor b.v. bedrijfsuitjes, familiedag, huwelijk of zomaar even met je haren in de wind.

                                         Het thema is: ‘varen langs het verleden en beleef de Middeleeuwen’.

 

Wilt u informatie of al afspraken maken voor zo’n bijzondere belevenis neem dan contact met ons op via; Uit in IJsselstein | Tourist Info, Overtoom 7 3401 BK IJsselstein, telefoon 030 688 72 73 of via het Contactformulier door hier te klikken. U kunt ook een e-mail sturen naar info@rondvaartenijsselstein.nl

 

De opstapplaats voor alle tochten is in principe de steiger t/o MIJ | Museum IJsselstein, Walkade 2-4, 3401 DS IJsselstein.