Besloten Vaart op maat

  • slide

Tot 19 november kunnen wij speciaal voor jou een Besloten Vaart, eventueel met lunch, verzorgen.

  • Het karakter van deze vaart is, dat je de boot of boten alléén voor jouw gezelschap ter beschikking hebt en aangeeft waar je graag binnen ons vaargebied heen wil, zoals gracht of buitengebied.
  • Ook voor deze vaartocht geldt i.v.m. het coronaprotocol een maximaal aantal deelnemers van maximaal 5 volwassenen per boot. Als er 2 partners boeken gaan deze bij elkaar zitten. In dat geval max. 6 gasten, exclusief de schipper. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.
  • Het voordeel van deze vaart is dat je, tot op zekere hoogte, de vertrek- en aankomsttijd zelf kunt aangeven.

 

Nieuw in ons programma

  • Een uren lange vaartocht door het Hollandse landschap naar Montfoort of eventueel Oudewater is mogelijk.
  • Een andere mogelijkheid is, varend vanuit IJsselstein, naar Montfoort en wandelend terug, deels langs het rustieke jaagpad.

 

De prijs van de Besloten Vaart wordt gebaseerd op het aantal boten, eventueel aantal passagiers in geval van lunch, de totale vaartijd (inclusief eventuele wachttijd).

Voor tochten van één uur of korter wordt altijd het starttarief van € 55,- per uur per boot in rekening gebracht. Als een vaartocht langer dan één uur duurt wordt voor de extra uren een tarief van € 40,- per uur per boot in rekening gebracht.

Een Besloten Vaart wordt na boeking gefactureerd en dient voor vertrek betaald te zijn. Facturatie uitsluitend aan 1 persoon van het gezelschap.

 

Zijn er vragen, wensen of wil je meer informatie over een Besloten Vaart? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.