Besloten Vaart op maat

  • slide
Tijdens het gehele vaarseizoen kunnen wij voor u ook een Besloten Vaart, eventueel met lunch, verzorgen:
  • Het karakter van deze vaart is, dat u de boot of boten alléén voor uw gezelschap ter beschikking hebt en aangeeft waar u graag binnen ons vaargebied heen wil, zoals gracht of buitengebied.
  • Het voordeel van deze vaart is dat u, tot op zekere hoogte, de vertrek- en aankomsttijd zelf kunt aangeven.

 

Nieuw in ons programma

  • Een uren lange vaartocht door het Hollandse landschap naar Montfoort  of eventueel Oudewater is mogelijk.
  • Een andere mogelijkheid is, varend vanuit IJsselstein, naar Montfoort en wandelend terug, deels langs het rustieke jaagpad.

 

De prijs van de Besloten Vaart wordt gebaseerd op het aantal boten, eventueel aantal passagiers in geval van lunch, de totale vaartijd (inclusief eventuele wachttijd).

Voor tochten van één uur of korter wordt altijd het starttarief van € 55,- per uur per boot in rekening gebracht. Als een vaartocht langer dan één uur duurt wordt voor de extra uren een tarief van € 40,- per uur per boot in rekening gebracht.

Een Besloten Vaart wordt na boeking gefactureerd en dient voor vertrek betaald te zijn. Facturatie uitsluitend aan 1 persoon van het gezelschap.

 

Heeft u vragen, wensen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt dit doen via ons contactformulier door hier te klikken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Annuleren door Yselvaert

De vaartochten worden door Yselvaert geannuleerd als de (weers)omstandigheden, naar het oordeel van de schippers, te slecht zijn om verantwoord te varen. De passagiers krijgen dan vanzelfsprekend de kosten volledig gerestitueerd.