Rondvaarten

VAARSEIZOEN 2021.

Onze ervaren schippers, tevens vertellers staan voor je klaar en heten je van harte welkom aan boord. Wij bieden de volgende vaarten aan. Een rondvaart door de vestinggracht van IJsselstein, een vaartocht incl. lunch naar restaurant Rivers bij jachthaven Marnemoende en naar biljartcafé De Roode Leeuw in Lopikerkapel. Tijdens de vakantieperiode zijn er Zomer,-en Kindervertelvaarten. Op afspraak is een Besloten Vaart op maat te reserveren voor b.v. bedrijfsuitjes, familiedag, huwelijk of zomaar even met je haren in de wind. 

Het thema is: ‘varen langs het verleden en beleef de Middeleeuwen’.

Voor informatie of al een afspraken maken? Neem dan contact op met; UIT in IJsselstein | Tourist Info, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein, telefoon 030-688 72 73 of via e-mail; info@uitinijsselstein.nl   Volg Yselvaert via  

Alleen voor reserveren van Besloten vaarten vul je het Contactformulier in.                  

De opstapplaats voor alle tochten is in principe de steiger t/o MIJ | Museum IJsselstein, Walkade 2-4, 3401 DS IJsselstein.

Lees in Info  de regels van ons coronaprotocol welke in acht moet worden genomen om mee te varen. Voor alle vaartochten geldt een maximaal aantal deelnemers van maximaal 5 volwassenen per boot. Als er 2 partners boeken gaan deze bij elkaar zitten. In dat geval max. 6 gasten, exclusief de schipper. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.