Lustrumlunchvaart De Roode Leeuw Plus

De vaartocht begint en eindigt bij MIJ | Museum IJsselstein. Vertrek om 10:00 uur. Tijdens deze prachtige tocht vaart u over de Hollandse IJssel richting Nieuwegein. In een bocht van de Hollandse IJssel vaart u onder een lage brug de Kromme IJssel en later de Enge IJssel op richting Lopikerkapel. U vaart door eeuwenoud natuurlandschap van een schoonheid die u zo dicht bij IJsselstein niet zou verwachten. Natuurlijk vertelt de schipper onderweg over de geschiedenis van IJsselstein en wat er te zien is. In Lopikerkapel meren we af bij De Roode Leeuw waar we van een heerlijke lunch genieten. Na de lunch bezoekt u, onder begeleiding van een speciale gids, het archeologisch museum Lopikerkapel dat gevestigd is in buurthuis ‘d Ouwe School, op 100 meter lopen van De Roode Leeuw. U bent dan rond 16:00 uur terug in IJsselstein. Na dit bezoek varen we terug naar IJsselstein waar we rond 16:00 uur aankomen.

Tijdens het Jubileumjaar is deze Lunchvaart is om de 14 dagen op donderdag: de ene keer zal de ‘Standaard Vaart’ gevaren worden, de andere keer deze ‘Plus Vaart’.

LET OP
Tijdens deze tocht moeten we onder een aantal bruggen door. Eén ervan is zo laag dat schipper én passagiers op de knieën op de bodem van de boot moeten liggen. Een leuk avontuur waarvoor u wel fit genoeg moet zijn.

Volwassene
18 jaar en ouder
€34

Inclusief lunch

Jeugd
2 TOT 18 JAAR
€34

Inclusief lunch

Baby
0 TOT 2 JAAR
Gratis

Exclusief lunch

Rondvaart details
Advies

Neem zelf een flesje water en eventueel een kleine versnapering mee voor onderweg