Het vaarseizoen is officieel geopend!

Openingshandeling Han en Mark
Foto’s © B. Brosi

Vanaf nu kan iedereen weer vanaf het water  met ons meegenieten van IJsselstein en omgeving. Er is niets mooier dan dat.

Beach flags

Wethouder Foekema en en voorzitter Theil plaatsen 1 van de 2 nieuwe beachflags en Angelique van Lierop van UIT in IJsselstein en penningmeester Trompetter plaatsten de andere. Zo is de opstapplaats bij Museum IJsselstein duidelijk voor iedereen zichtbaar.

Mededelingenbord

Het mededelingenbord op de opstapsteiger is gerenoveerd en staat er weer keurig bij. Zelfs aan de achterzijde, goed zichtbaar vanaf de IJsselpoort, is aandacht besteed. Een mooie sticker met QR code helpt geïnteresseerde voorbijgangers makkelijk informatie over Yselvaert te vinden.  Met dank aan sponsor Joost Bohré die deze sticker op maat voor ons gemaakt heeft.